Corporate Recruiter

HR - Dienst Justitiële Inrichtingen - 2021/7324

Den Haag
36-36 uur
03-12-2021
6 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo
Reageren op deze opdracht? Dit doe je in Select

Voor onze eindklant Dienst Justitiële Inrichtingen zoeken wij een Corporate Recruiter.


Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:
Als corporate recruiter de coördinerende rol op je nemen om een zo goed mogelijk wervingsproces en candidate journey te waarborgen voor verschillende onderdelen van het Shared Service Center Dienst Justitiële Inrichtingen (SSC DJI). Dat is waar jij in jouw kracht zit. Een rol waarin jij (in)direct bijdraagt aan de maatschappelijke veiligheid van Nederland. Ben jij er klaar voor om bij te dragen aan de zoektocht naar professionals die zich aan het SSC DJI willen binden?

Achtergrond opdracht:
Fullservice overheidsbedrijf
Als fullservice overheidsbedrijf opereert het SSC in een politiek-bestuurlijke omgeving. Het SSC heeft alle dienstverlening op het gebied van bedrijfsvoering in huis. Met 15 jaar ervaring kennen ze de markt en zijn ze een betrouwbare partner voor inkoop, financiën, HRM, facilitaire dienstverlening, project- en programmamanagement. SSC heeft een stevige basis, maar blijft ontwikkelen, innoveren en meegroeien met afnemers. Dit én de vele en snel opeenvolgende ontwikkelingen die spelen in het werkveld, maken SSC tot een dynamische werkomgeving.


Eisen waaraan je moet voldoen

  • Je hebt een afgeronde opleiding minimaal op mbo-niveau.
  • Je hebt ervaring met het bouwen en onderhouden van talent pipelines voor veel voorkomende vacatures; (graag expliciet vermelden waaruit dit blijkt).
  • Je hebt min 1 jaar ervaring met het toepassen van slimme zoektechnieken/chrome extensies en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen; (graag expliciet vermelden waaruit dit blijkt).
  • Je hebt min 1 jaar ervaring met het recruiten van kandidaten op alle mogelijke manieren: online databases, (interne) netwerken, job boards, referrals, community ’s binnen bepaalde doelgroepen etc.


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

  • De aangeboden kandidaat heeft 1 of meer jaren ervaring met recruitment.


Wie jij bent

  • Teamspeler
  • Analyseren
  • Organisatiesensitiviteit
  • Plannen en organiseren


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant. 
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst. 
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op. 
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Between

Gesloten voor nieuwe aanbiedingen

Een bieding plaatsen op deze opdracht doe je via partner platform Select

Meer info

Opdrachten zoeken

Melanie van Muiswinkel

Melanie van Muiswinkel


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail