Field Service Engineer

Ministerie van Defensie - 2020/2760

HUIS TER HEIDE UT
36,00 uur
31-07-2020
12 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant Ministerie van Defensie zijn wij op zoek naar een Field Service Engineer


Informatie over de opdracht

Het team Field Services Infra bestaat uit +/- 30 medewerkers die uitvoering geven aan het realiseren en leveren van de Defensie netwerkinfrastructuur op alle binnen- en

buitenlandse (klant) locaties waar de netwerkapparatuur staat opgesteld. De afdeling bestaat uit een binnendienst waar de planning en coördinatie plaatsvindt en een buitendienst.
De functie valt onder de buitendienst en heeft een landelijk uitrijdend karakter. 

Werkzaamheden worden dagelijks uitgevoerd in de netwerkruimtes op globaal 4000 locaties om o.a.  incidenten op te lossen, wijzigingen en lifecycle management activiteiten uit te voeren aan het Defensie netwerk. 

Wat vragen we:
• je hebt een groot dosis doorzettingsvermogen en laat je niet snel van je stuk brengen;
• je bent een teamplayer maar kunt ook prima zelfstandig aan de slag;
• je bent goed georganiseerd en zorgt ervoor dat je dienstauto altijd op orde is en auto-voorraad compleet;
• je communiceert helder en duidelijk in woord en geschrift; bent stipt, nauwkeurig en doortastend;
• je bent bereid om te reizen door heel Nederland;
• Je bent bereid de bedrijfskleding te dragen;
• Je bent fysiek in staat om licht tilwerk te verrichten, bijvoorbeeld in geval van installatiewerkzaamheden;
• Je moet bereid zijn om in consignatiediensten te worden ingedeeld en vanuit die dienst voor werkzaamheden opgeroepen te worden.

De sectie Netwerken ontwerpt, realiseert en beheert uiteenlopende netwerken welke 24/7 worden ondersteund, waar ter wereld de eindgebruiker zich ook bevindt. Aan het netwerk
zijn op meer dan 300 locaties zowel bekabelde als draadloze uitlopers gekoppeld inclusief koppelingen met datacenters.


Eisen waaraan je moet voldoen

- Kandidaat heeft tenminste 3 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van Netwerk Engineering.

- Kandidaat beschikt aantoonbaar over een MBO werk- en denk niveau. 
- Kandidaat heeft een werk- en denk ervaring op MBO niveau d.w.z. kandidaat heeft een afgeronde MBO opleiding niveau 4 of heeft minimaal 3 jaar werk- en denkervaring op dit niveau. Dit dient te blijken uit het CV en zal tevens worden getoetst tijdens het toelichtend gesprek
- Kandidaat is in het bezit van een Rijbewijs B
- Kandidaat is in het bezig van een voertuig met tenminste 750 kg laadruimte en kan deze inzetten voor buitendienst werkzaamheden. Dit wordt getoetst in het toelichtend gesprek.


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

- Kandidaat heeft bij voorkeur gewerkt in een overheidsorganisatie met meer dan 1500 medewerkers of kandidaat heeft werkervaring bij het ministerie van Defensie.

- Kandidaat heeft bij voorkeur een veiligheidscertificering zoals NEN3140-Vakbekwaam Persoon of VCA Basis/VOL of ESD certificaat
- Kandidaat is bij voorkeur in het bezit van een geldig Cisco CCNT of ICND1 of ICND2 certificaat
- Kandidaat is bij voorkeur in het bezit van één of meerdere van de volgende certificaten CCNA- Wireless, - Datacenter, - Security of - Service Provider
- Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en aantoonbare werkervaring van Environmental Management. (Koeling, voeding, datacenters) Dit dient te blijken uit het CV en zal worden getoetst in het toelichtend gesprek.
- Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en aantoonbare werkervaring van Passieve Infrastructuur (bekabeling) technieken. Dit dient te blijken uit het CV en zal worden getoetst in het toelichtend gesprek. 
- Kandidaat heeft bij voorkeur kennis en aantoonbare werkervaring van installatienormeringen.
Dit dient te blijken uit het CV en zal worden getoetst in het toelichtend gesprek.


Wie jij bent

Communiceren, flexibel, mensgericht, samenwerken


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

Gesloten

Opdrachten zoeken

Niels Verheul

Niels Verheul


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail