Java Developer

Belastingdienst - ICT - 2020/2292

Apeldoorn
36,00 uur
z.s.m.
13 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Medior/Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant de Belastingdienst zijn wij op zoek naar een Java ontwikkelaar.


Informatie over de opdracht

Voor onze eindklant de Belastingdienst zijn wij op zoek naar een Java ontwikkelaar.
LET OP: DEZE AANVRAAG MAAKT DEEL UIT VAN EEN TEAMAANVRAAG, individuele profielen worden niet meegenomen in de selectie. Bij vragen bel gerust even op. 


Voor IBS Omzetbelasting zijn we op zoek naar een T-shape scrumteam met, aanvullend op de Lead developer, 2 Java-developers die kennis en kunde hebben op het gebied van Java-ontwikkeling, frontend en/of backend. De opdracht heeft betrekking op "EU btw e-Commerce" tbv Europese wetgeving, de zo genaamde OneStopShop. De presentatie omtrent dit project is reeds gedeeld.Wat verwachten we van een developer? Bouwen aan nieuwe functionaliteit. Het oplossen van bevindigen, incidenten & problems daar waar nodig. Het meedenken en adviseren over het ontwerp en de architectuur van de applicatie. Het ondersteunen van de overige teamleden en waar nodig bijspringen om gezamenlijke sprintdoelen te halen. In sprints van 2 weken wordt nauw samengewerkt met de productowner aan nieuwe functionaliteit.

Het middel waar aan gewerkt gaat worden is: EU BTW e-commerce. 1 Januari 2021 wordt de wetgeving 'e-commerce 2021' van kracht. Dit heeft tot gevolg dat ondernemers die in de EU goederen verkopen of diensten leveren, mogen deelnemen aan de Europese regeling 'One Stop Shop' (OSS) voor het afdragen van de BTW. De wetgeving bestaat uit 3 OSS-regelingen: de unie-regeling, de niet-unie-regeling en de invoerregeling. Aan deze regelingen kunnen ondernemers in de EU en ondernemers van buiten de EU meedoen. De voorwaarden van deelname bepalen welke ondernemer aan welke regeling kan meedoen. Deze drie regelingen vervangen de twee bestaande regelingen die onder de naam MOSS(Mini One Stop Shop) vanaf 2015 in werking zijn. Nieuwe meldingen voor de MOSS-regelingen zijn vanaf januari 2021 niet meer mogelijk. Wel is het nog mogelijk om een correctie te doen op meldingen van voorgaande kwartalen met een maximale leeftijd van 3 jaar. De MOSS-regelingen blijven dan ook tot aan januari 2024 van kracht. Dit betekent dat voor een periode van drie jaar zowel de bestaande MOSS (gedeeltelijk) als de nieuwe OSS in werking zal zijn. Aangezien de geautomatiseerde ondersteuning voor het OB gedeelte voor het grootste deel nieuw wordt ontwikkeld, heeft dit ook gevolgen voor het onderhoud en beheer. De wetgeving voor zowel MOSS als OSS staan drie jaar parallel in productie. Voor de OSS-regelingen wordt uitgegaan van ruim twee miljoen klanten, twaalf miljoen berichten per jaar en een piekverwerking per kwartaal van maximaal 300.000 berichten per dag.Daarnaast is onze IV-afdeling gestart met de modernisering van het IT-landschap. Deze verandering bestrijkt de inrichting voor alle wetgeving in de OB. De verandering die volgt uit de wetgeving voor de OSS-regelingen, wordt gerealiseerd in het nieuwe OB-IT-landschap. De verandering gaat uit van het realiseren van een landschap dat schaalbaar is, rekening houdend met het toevoegen van de overige regelingen.


Eisen waaraan je moet voldoen

Professional Developer Scrum
Java
Java-ontwikkeling in een mainframe-omgeving (3 jaar) Wie jij bent

Stressbestendig
Energiek
Pro-actief
Analytisch
Samenwerkingsgericht
Leergierig/nieuwsgierig
Communicatief vaardig
Flexibel
Opbouwend kritisch


Extra informatie

Java8
Angular
Webservices
Cucumber
Testautomatisering
Mainframe
Ipas
DB2
SQL

Jenkins
Maven
Sonarcube
GIT
Jira
Confluence
XML
XSD
Splunk
Dev-ops
Open shift/Container hosting
SAFe
Scrum
IBM WebSphere Application Server (WAS)
MQContinuous delivery
XML Spy

Opdracht status

Between

0 aanbiedingen

Gesloten

Opdrachten zoeken

Lars van Nierop

Lars van Nierop


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail