Lead Tester - testautomatiseerder

Belastingdienst - ICT - 2020/2294

Apeldoorn
36,00 uur
29-06-2020
11 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant Belastingdienst zijn wij op zoek naar een Lead Tester - testautomatiseerder


Informatie over de opdracht

LET OP: DEZE AANVRAAG MAAKT DEEL UIT VAN EEN TEAMAANVRAAG. Individuele profielen worden niet meegenomen in de selectie. Bij vragen geef even een belletje.


Voor IBS Omzetbelasting zijn we op zoek naar een T-shape scrumteam met een Lead tester/testautomatiseerder in een Java-omgeving. De opdracht heeft betrekking op "EU btw e-Commerce" tbv Europese wetgeving, de zo genaamde OneStopShop. De presentatie omtrent dit project is reeds gedeeld. Wat verwachten we van een tester/testautomatiseerder? Het opzetten, uitvoeren en bijhouden van geautomatiseerde, functionele, herbruikbare testen. Het vormgeven en uitvoeren van een geautomatiseerde testen. Het opstellen risicorapportage n.a.v. uitgevoerde testen. In sprints van 2 weken wordt nauw samengewerkt met de productowner aan nieuwe functionaliteit. 

Het middel waar aan gewerkt gaat worden is: EU BTW e-commerce. 1 Januari 2021 wordt de wetgeving 'e-commerce 2021' van kracht. Dit heeft tot gevolg dat ondernemers die in de EU goederen verkopen of diensten leveren, mogen deelnemen aan de Europese regeling 'One Stop Shop' (OSS) voor het afdragen van de BTW. De wetgeving bestaat uit 3 OSS-regelingen: de unie-regeling, de niet-unie-regeling en de invoerregeling. Aan deze regelingen kunnen ondernemers in de EU en ondernemers van buiten de EU meedoen. De voorwaarden van deelname bepalen welke ondernemer aan welke regeling kan meedoen. Deze drie regelingen vervangen de twee bestaande regelingen die onder de naam MOSS(Mini One Stop Shop) vanaf 2015 in werking zijn. Nieuwe meldingen voor de MOSS-regelingen zijn vanaf januari 2021 niet meer mogelijk. Wel is het nog mogelijk om een correctie te doen op meldingen van voorgaande kwartalen met een maximale leeftijd van 3 jaar. De MOSS-regelingen blijven dan ook tot aan januari 2024 van kracht. Dit betekent dat voor een periode van drie jaar zowel de bestaande MOSS (gedeeltelijk) als de nieuwe OSS in werking zal zijn. Aangezien de geautomatiseerde ondersteuning voor het OB gedeelte voor het grootste deel nieuw wordt ontwikkeld, heeft dit ook gevolgen voor het onderhoud en beheer. De wetgeving voor zowel MOSS als OSS staan drie jaar parallel in productie. Voor de OSS-regelingen wordt uitgegaan van ruim twee miljoen klanten, twaalf miljoen berichten per jaar en een piekverwerking per kwartaal van maximaal 300.000 berichten per dag. Daarnaast is onze IV-afdeling gestart met de modernisering van het IT-landschap. Deze verandering bestrijkt de inrichting voor alle wetgeving in de OB. De verandering die volgt uit de wetgeving voor de OSS-regelingen, wordt gerealiseerd in het nieuwe OB-IT-landschap. De verandering gaat uit van het realiseren van een landschap dat schaalbaar is, rekening houdend met het toevoegen van de overige regelingen.


Eisen waaraan je moet voldoen

- Ruime ervaring met het opzetten en uitvoeren van geautomatiseerde testen 

- Ervaring met testen in een complexe omgeving (5 jaar)
- Ervaring met testen met diverse raakvlakken (3 jaar)
- Ervaring met het opzetten en uitbouwen van testautomatisering (3 jaar)


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

SAFe

 Scrum
 Jira
 Confluence
 GIT
Testautomatisering
ISTQB 
Professional of vergelijkbaar 
ISTQB 
Advanced of vergelijkbaar 
DB2 
SQL 
XML 
XDS
DevOps 
Open shift/Container Hosting 
MQ 
Continuous delivery 
XML Spy


Wie jij bent

Stressbestendig 

Energiek 
Pro-actief 
Analytisch 
Samenwerkingsgericht 
Leergierig/nieuwsgierig 
Communicatief vaardig 
Flexibel 
Opbouwend kritisch


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

0 aanbiedingen

Gesloten

Opdrachten zoeken

Lars van Nierop

Lars van Nierop


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail