Netwerkbeheerder

DICTU - 2021/2398

'S-GRAVENHAGE/Thuis
36,00 uur
04-05-2021
5 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant DICTU zoeken wij twee Netwerkbeheerders.


Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:

Je komt te werken bij één van de Agile teams binnen de Netwerk en Datacenter laag, namelijk: Datacenter Connectivity Services. 

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de operationele continuïteit en stabiliteit van onze netwerk infrastructuur. Je configureert, installeert en onderhoudt de infrastructuur en implementeert volgens beleid en de bestaande procedures verschillende hard- en software en draait mee in de consignatie. Bovendien draag je bij aan het opstellen van netwerkdesigns voor projecten/beheer. Ook beoordeel je projecten op naleving van de netwerkarchitectuur. 
Als netwerk expert is je doel storingen te voorkomen in de infrastructuur van het netwerk. Je gebruikt Automation waar mogelijk om doelen te bereiken. Daarnaast communiceer je met gebruikers over ICT-gerelateerde problemen. Je lost de problemen voor hen op en rapporteert erover. 
Ook analyseer je het netwerkgebruik om de prestaties van de infrastructuur te monitoren. Je rapporteert hierover en neemt waar nodig maatregelen. Verder adviseer je bij de inrichting en aanpassing van het netwerk. Daarnaast zorg je dat je kennis op peil blijft door bijvoorbeeld cursussen te volgen.

Je deelt nieuwe kennis met collega’s en stelt verbeteringen van de normen en richtlijnen voor en werkt deze verder uit op basis van de technologische ontwikkelingen en je ervaringen. Je volgt de technische standaarden binnen je vakgebied en anticipeert op ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie. 
Tot slot voer je ook een aantal beheertaken uit. 
1. Ondersteunen van Projecten met een netwerk infrastructurele component: ontwikkelen, implementeren en ondersteunen van netwerkoplossingen. 
2. Netwerk-Infrastructurele- oplossingen ontwerpen en bouwen, High Level designs interpreteren en beoordelen en Low Level designs opstellen.
3. Beheerwerkzaamheden uitvoeren

Achtergrond opdracht:
De netwerksystemen van Dienst ICT Uitvoering in Den Haag maken cruciale processen in Nederland mogelijk. Zo ontvangen boeren subsidies waardoor ze voedsel kunnen produceren, worden onze data juist verwerkt in het donorregister en kunnen Import- en exportcertificaten worden afgeven. Als infrastructuurbeheerder sta je aan de basis van onze infrastructuur. En draag je écht bij aan onze maatschappij.

Samen met je collega’s zorg jij dat de hoogwaardige netwerkdiensten van Dienst ICT Uitvoering (DICTU) altijd up-and-running zijn en continu worden verbeterd. Dit doen we onder meer voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.


Eisen waaraan je moet voldoen

 • Voor deze opdracht mogen wij geen ZZP’ers aanbieden. 
 • HBO opleiding
 • Aantoonbare kennis en ervaring met Cisco ACI. (3 jaar)
 • Heeft aantoonbare ervaring op het gebied van Cisco routing en switching met name Nexus. (3 jaar)
 • Heeft aantoonbare generieke virtualisatie kennis (UCS) (3 jaar)
 • Specifieke en recente (<5 jaar) kennis van het inrichten en beheren van netwerken in grote infrastructuren (3 jaar)


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

 • Cisco Certified Network Professional - Datacenter
 • Bereidheid om buiten kantoortijden te werken, i.v.m. voornamelijk uitvoering van beheer/projecten (geen 9 tot 17 mentaliteit). 
 • Bereid om Consignatie diensten te draaien. 
 • Cisco ACI cloud and SDN technologies, Design, deploy and implement Cisco UCS – Flexpod, UCS mini, etc,


Wie jij bent

 • Zelfstandig, maar teamplayer. 
 • Analytisch, klantgericht en oplossingsgericht


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

Gesloten voor nieuwe aanbiedingen

Opdrachten zoeken

Roy Udo

Roy Udo


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail