Operations engineer

DUO Groningen - 2021/4250

Groningen
36,00 uur
21-07-2021
17 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant DUO Groningen zijn wij op zoek naar een Operations Engineer


Informatie over de opdracht

Opdracht omschrijving:
DUO vraagt om een TAB OPS'er in de bestaande capaciteit binnen de DevOps-teams. De DevOpsteams zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van meerdere applicaties. De rol van OPS'er in het team is te zorgen voor de implementeerbaarheid en beheersbaarheid van de applicaties. De OPS'er moet bij veranderende informatievoorziening controleren of het geleverde producten voldoen aan de gevraagde kwaliteit. Daarnaast wordt verwacht dat de OPS'er input levert voor en het begeleiden van het doorvoeren van
verbeteringen en innovaties op de IV.

Het serviceteam Monitoring is op zoek naar een Operations Engineer die ons komt helpen met het opzetten en beheren van Elastic Stack clusters (Elasticsearch, Logstash, Kibana, Beats). We zoeken iemand die zowel zelfstandig als in teamverband tot zijn recht komt en die zich graag begeeft op het kruispunt tussen automatiseren, performanceverbetering en gebruikersondersteuning. 

Achtergrond opdracht:
Het serviceteam Monitoring is één van de serviceteams die zich binnen DUO bezighouden met het invullen van een DUO-brede behoefte. In het geval van ons serviceteam is dit de behoefte aan Analytics(-platformen) en bijbehorende producten en diensten. De invulling hiervan vindt op twee parallelle sporen plaats. Primair houdt het team zich bezig met het leveren en beheren van Analytics platformen (bijvoorbeeld SCOM, Elastic Stack), het leveren en beheren van generieke dashboarding en gebruikersondersteuning op het gebied van alerting, visualisatie, data mining, data discovery, machine learning, en dergelijke. Secundair wordt er gewerkt aan standaardisatie van monitoring componenten op applicatie- en platformniveau, research & development op de nieuwste technologische oplossingen voor datavraagstukken en adviseren we over technische mogelijkheden in de duo-brede visie omtrent data gedreven werken.

Het uitgangspunt van het team is om gebruiksvriendelijke, self-service business- en operational intelligence platformen en andere datagedreven oplossingen te leveren, en de gebruiker hierbij zoveel mogelijk te ontzorgen met ondersteuning en informatie.            

                                            
Doelstelling
Zorg dragen voor de juiste werking en continuïteit van bedrijf kritische geautomatiseerde informatiesystemen.

Vakmatige taken                                                                             
Het werkpakket:
 • Functioneel applicatie beheer
 • Installatie en Beheer van Java applicaties op het JBoss platform
 • Sparringpartner van DevOps teams / Business over issues en nieuwe ontwikkelingen
 • Meedraaien in DevOps team
 • Beoordelen van aangeleverde programmatuur op productiegeschiktheid
Verantwoordelijkheden
 • de kwaliteit van de beheerde applicaties en de bijbehorende dienstverlening. (Het gebruik van de applicatie leidt tot de gewenste resultaten bij klant en opdrachtgever. De applicatie kan op een prettige manier worden gebruikt. 


Eisen waaraan je moet voldoen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met het inrichten van monitoring. (5 jaar)
 • Kennis van en ervaring met ELK-stack (3 jaar)
 • (ElasticSearch, Logstash, Kibana) (3 jaar)
 • python, Linux (3 jaar)


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

 • Ruime Ervaring met met Kibana, Logstash, ElasticSearch
 • Ervaring met Beats. 
 • Kennis en ervaring met Salt, Git(ci)
 • Ervaring met RedHat OpenShift of ander Kubernetes platform
 • Ervaren Technisch Applicatiebeheerder of Operations Engineer die bij voorkeur bekend is met de toolstack van DUO en in staat is inrichtingskeuzes te maken voor generiek gebruikte producten (door ongeveer 50 devops-teams), die op het nieuwe OpenShift platform moeten kunnen draaien. 
 • De Operations Engineer is zelfstandig in staat om programma's of scripts te maken op een hoogwaardig kwalitatieve wijze en de resultaten onder een breed publiek onder de aandacht te brengen/uit te leggen


Wie jij bent

 • Analyserend vermogen 
 • Goed kunnen samenwerken  Initiatiefrijk zijn 
 • Klantgericht
 • Resultaatgerichtheid
 • Communicatief vaardig


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

Gesloten voor nieuwe aanbiedingen

Opdrachten zoeken

Melanie van Muiswinkel

Melanie van Muiswinkel


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail