Senior Beheerder

Ministerie van Defensie (BT) - 2021/7325

Den Helder
38-38 uur
03-12-2021
38 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo
Reageren op deze opdracht? Dit doe je in Select

Voor onze eindklant Defensie zoeken wij een Senior Beheerder.


Informatie over de opdracht

Opdrachtomschrijving:
Jij wordt verantwoordelijk voor het technisch beheer van de Integratie functionaliteit binnen het IT-landschap van Defensie. Je werkt hierbij binnen een complexe technische ICT- architectuur.
Met jouw kennis en kunde automatiseer en verbeter je het beheer van de Defensie omgevingen. Je zorgt dat de beheerdocumentatie op orde is, lost incidenten op, zowel zelfstandig als in teamverband, behandelt klantaanvragen en zorgt voor tijdige realisatie van de opdrachten en je neemt daarnaast actief deel aan projecten.


Je werkt in een uitdagende omgeving samen met een team van beheerders van verschillende niveaus. Naast het uitvoeren van het technisch beheer, werk je ook veel samen met functioneel beheer en ontwikkelaars.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag binnen de sectie IT Toepassingen, die verantwoordelijk is voor het technisch beheer van alle applicaties en databases binnen Defensie. Niet alleen is de sectie verantwoordelijk voor het dagelijks beheer om de continuïteit te waarborgen en de klanten onbezorgde diensten te verlenen, maar werkt de sectie ook mee aan nieuwe projecten. Dat kan zijn op basis van bestaande technieken maar ook wordt er steeds meer innovatie gepleegd om nieuwe ontwikkelingen binnen te brengen. Integratie vormt het koppelvlak tussen alle componenten (Services, Applicaties, Data) in het huidige en nieuwe IT-landschap. De afdeling zorgt ervoor dat informatiesystemen (intern Defensie of met informatiesystemen buiten Defensie) de mogelijkheid hebben en krijgen om op een betrouwbare manier gegevens uit te wisselen (applicatie integratie).


Achtergrond opdracht:
Voor de afdeling IT Toepassingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Senior beheerder die het team komt versterken. De komende jaren staan we voor uitdagingen als het bieden van hoge beschikbaarheid, en nog betere beveiliging.


Eisen waaraan je moet voldoen

-Bij deze aanvraag is een 'Verklaring van geen bezwaar' (VGB) nodig. Dit onderzoek kan tussen de 8 a 12 weken duren. Hierna kan daadwerkelijk pas worden begonnen met de opdracht.
-Bij de aanbieding van een kandidaat is het invullen van het aanbiedingsformulier verplicht. Hierbij wordt ook gevraagd om de eisen en de wensen toe te lichten + een verwijzing naar het cv te vermelden.
-Heeft aantoonbare ervaring met technisch applicatiebeheer (4 jaar)
-Heeft aantoonbare kennis en ervaring met het beheren van complexe IT-infrastructuren. Complex d.w.z. een IT infrastructuur met een veelheid aan back-end softwareproducten (minimaal 5) en koppelingen tussen systemen (minimaal 5) in een redundante omgeving. (3 jaar)
-Heeft ervaring met de coördinatie en uitvoering van wijzigingen in een IT-infrastructuur, volgens een plan van aanpak, en daarbij het voortouw te nemen om dit samen met andere beheerders te realiseren. (3 jaar)
-Heeft aantoonbare kennis van netwerk infrastructuren (DNS, DHCP, FTP/SFTP, Firewall); (3 jaar)
-Heeft kennis en ervaring van het Microsoft Server Domein (3 jaar)
-Heeft ervaring met LINUX (2 jaar)
-Heeft minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding


Waar verder de voorkeur naar uitgaat

-Heeft aantoonbare kennis van en werkervaring LINUX
-Heeft aantoonbare kennis van en werkervaring met Windows server versies vanaf 2012 en hoger
-Heeft bij voorkeur ervaring met het automatiseren van routinematige beheerwerkzaamheden
-Heeft bij voorkeur netwerkkennis en ervaring met proxy’s, firewalls, loadbalancers en protocollen zoals http, https en sftp, en certificaten.
-Heeft bij voorkeur aantoonbare ervaring met scripting met behulp van PowerShell
-Beschikt over een certificering MCSA 2012 of hoger
-Beschikt over een certificering Cisco CCNA
-Beschikt over een certificering Linux/Unix


Wie jij bent

Analyseren
Flexibel
Nauwkeurig
verantwoordelijk
Initiatief
Plannen en Organiseren


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.
Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

Open

Een bieding plaatsen op deze opdracht doe je via partner platform Select

Meer info

Opdrachten zoeken

Roy Udo

Roy Udo


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail