Senior Functioneel Beheerder

UWV Amsterdam (BT) - 2021/7326

Amsterdam
38-38 uur
03-12-2021
12 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo
Reageren op deze opdracht? Dit doe je in Select

Voor onze eindklant UWV zoeken wij een Senior Functioneel beheerder.


Informatie over de opdracht

Wat ga je doen


Binnen de divisie UWV Uitkeren is de afdeling VFV (Financiële Verplichtingen) verantwoordelijk voor de financiële stromen. Denk hierbij aan zowel 1,2 miljoen betalingen als invorderingen van teveel betaalde bedragen. Voor verschillende domeinen worden recht, hoogte en duur van uitkeringen bepaald.

De afdeling VFV valt onder IV (Informatievoorziening) en staat bekend als een complexe, bruisende afdeling. Humor, eerlijkheid, lef en doen behoren hier tot de orde van de dag. De afdeling heeft al grote stappen gezet in het agile werken, maar het veranderingsproces is nog volop gaande.


De functie:

Als functioneel beheerder binnen het UWV (divisie uitkeren) draag je zorg voor de optimale werking van de functionaliteiten. Dit doe je voor één of meerdere applicaties binnen de divisie.

Je komt terecht in UWV’s ICT wereld, waar volledig agile wordt gewerkt. In samenspraak met gebruikers, ontwikkelaars en andere ICT-collega’s wordt een optimale vertaalslag nagestreefd tussen werkproces en gebruikersplatform.

Als functioneel beheerder draag je zorg voor de optimale werking van de complexe functionaliteiten in de betaal –en verhaalsystemen. Dit doe je op basis van de wensen en behoeften van de interne klant.

Binnen het UWV zijn applicaties essentieel: jij overziet de impact van veranderingen. Dat doe je in een uitdagend en groot IT-landschap, waarbinnen zowel vernieuwd als hernieuwd dient te worden. “Je komt in een dynamische wereld met vele prioriteiten.

Je zorgt ervoor dat de nieuw te implementeren functionaliteit goed aansluit bij de wensen en eisen van de organisatie en eindgebruikers. Jij wilt immers dat die uitkering bij de juiste persoon terecht komt! We vinden het belangrijk dat jij op eigen initiatief samenwerking zoekt met collega’s en/of stakeholders die juiste, inhoudelijke expertise hebben.

Vanzelfsprekend deel je vakinhoudelijke input met de collega’s van jouw team. Je zorgt voor de voorbereiding, begeleiding én afronding van de (gebruikers)testen. Ook adviseer je over het implementeren van voorgestelde complexe wijzigingen.Eisen waaraan je moet voldoen

  • Voor deze opdracht mogen wij geen ZZP’ers aanbieden.
  • Onderstaande eisen zijn verplicht en moeten duidelijk terug komen in het CV. Graag bij de motivatie punt voor punt een toelichting.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als Senior Applicatie ontwikkelaar in de afgelopen 5 jaar.
  • Kennis van programmeer talen. Kunnen lezen en interpreteren-Kennis en kunnen toepassen/maken van queries en programma's om analyses te doen.
  • Kennis van Agile/Scrum DevOps en het Safe framework.
Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.
Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Vond je deze opdracht interessant, kijk dan ook eens hieronder

Opdracht status

Between

Open

Een bieding plaatsen op deze opdracht doe je via partner platform Select

Meer info

Opdrachten zoeken

Michelle van Dorth

Michelle van Dorth


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail