Senior Projectmanager

Belastingdienst - ICT - 2020/2293

Utrecht
36,00 uur
z.s.m.
13 maanden
Verlengbaar
Geen maximum tarief
Medior/Senior
Between
Gesloten voor nieuwe aanbiedingen
Customer Logo

Voor onze eindklant de Belastingdienst zijn wij op zoek naar een Senior Projectmanager.


Informatie over de opdracht

Projectmatig succesvol managen van een lopend project dat in gebruikname en migratie van Analytics Platform vernieuwing binnen het organisatieonderdeel DF&A realiseert. Succesvol managen betekent realisatie conform nog op te stellen en vast te stellen projectplan met hierbij ook tegelijkertijd realisatie tevredenheid key stakeholders. (Projectplan dien relatief snel en goed in elkaar worden gezet, dit is ook de reden waarom hier een senior projectmanager nodig is.) Het betreft een functie die naast strategische/tactische verantwoordelijkheden, vooral ook veel operationele verantwoordelijkheden met zich meebrengt.


De Analytics Platform Vernieuwing wordt gemaakt/geleverd door de IV-organisatie van de Belastingdienst.De Analytics Platform Vernieuwing zal in gebruik worden genomen bij o.a. het organisatieonderdeel Datafundamenten & Analytics (DF&A). Hier vindt deze projectmanagement opdrachtuitvoering ook plaats.Het organisatieonderdeel Datafundamenten & Analytics (DF&A) ontwikkelt en levert nieuwe producten en diensten die voortvloeien uit de analyse van de unieke big data waarover de Belastingdienst beschikt. Met die nieuwe producten en diensten is de Belastingdienst in staat om processen efficiënter in te richten met het doel om de belastingopbrengst te vergroten en fraude effectiever te bestrijden.


Eisen waaraan je moet voldoen

- Academisch werk en denk niveau, opgeleid bij voorkeur in de Bedrijfskunde,  informatiemanagement èn ICT.

- Prince2 practioner gecertificeerd
- Als Scrummaster gecertificeerd
- Minimaal 10 jaar ervaring met Project- Programmamanagement
- Bewezen track-record van (complexe) projecten die niet optimaal verlopen, ombuigen en tot een succesvol eind brengen
- Minimaal 5 jaar ervaring binnen grote organisaties (meer dan 10000 fte) en bewegen binnen het politiek/bestuurlijke speelveld dat daarbij  hoort
- Minimaal 10 jaar projectmanagementervaring met ICT implementaties/-migraties (ook brug kunnen slaan naar business belangen)Wie jij bent

- Passie voor resultaten neerzetten

- Communicatief sterk
- Sociaal vaardig
- Hands on mentaliteit
- Doorzetter
- Verbinder


Extra informatie

Wanneer u bij ons een professional aanbiedt en deze wordt geplaatst, hebben we informatie van u als contractpartij nodig.

Onder andere met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. De ‘WKA’ heeft als doel om misbruik te voorkomen bij de afdracht van loonheffingen bij alle schakels in de keten; van leverancier tot Eindklant.
Brokerpartijen dekken deze risico’s voor hun klanten af. Om de aansprakelijkheid te beperken zijn er een aantal maatregelen die genomen dienen te worden. Zo ook door Between.
- Allereerst is er de geblokkeerde rekening, de G-rekening. Dit is een rekening waarop alleen loonheffingen en BTW worden gestort, en worden betaald aan de Belastingdienst. Deze kunt u aanvragen bij de Belastingdienst.
- Beschikt u niet over een G-rekening dan heeft u ook de mogelijkheid elk kwartaal een accountantsverklaring (assurance report inzake inlening personeel) aan te leveren. Hierin zal een gecertificeerd accountant een verklaring afgeven over de juistheid, volledigheid en tijdigheid van de afdrachten. Let wel de kosten voor deze verklaring komen voor uw eigen rekening.
- Wanneer u eigenaar bent een Eenmanszaak leent u geen personeel uit, echter draagt u wel BTW af. Om hier zicht op te hebben, vragen we elk kwartaal een Verklaring Betalingsgedrag van de Belastingdienst op.
Als u hierover vragen heeft kunt ons altijd bellen op 020-5840859 of mailen op info@Between.nl

Opdracht status

Between

0 aanbiedingen

Gesloten

Opdrachten zoeken

Lars van Nierop

Lars van Nierop


Ik help je graag bij vragen of opmerkingen.

Deel deze opdracht

LinkedIn
Facebook
Twitter
Gmail